Business ADSL

Perfecte verbinding over koper


ADSL verbindingen

Met Business ADSL beschikt u over een betrouwbare en veilige internetoplossing. Voor een vast bedrag per maand beschikt u over internet, PIN, alarm en e-mail. Business ADSL is kiezen voor stabiel, professioneel en betrouwbaar internet. Zonder datalimiet, maar wel met heldere garanties: bij MaxiTEL weet u waar u aan toe bent.

Beschijving DSL & SOHO Download Prijslijst ADSL, VDSL & SOHO Download

Business ADSL is met name geschikt voor bedrijven die internet gebruiken om online diensten te raadplegen, e-mail te versturen en PIN-transacties af te handelen.

 • Gratis PIN en Alarm over IP
 • Gegarandeerde beschikbaarheid
 • Geen dure investeringen in aanleg

Tarieven

Inclusief vastrecht koper en overige toeslagen:
In tegenstelling tot veel andere providers berekenen wij niet een los tarief voor line sharing. Alle vermelde prijzen zijn inclusief alle toeslagen.

ADSL Snelheid Per maand
Tot 4 Mb/s download € 25,00
(Shared line: € 17,10)
Tot 12 Mb/s download € 30,00
(Shared line: € 22,10)
Tot 20 Mb/s download € 35,00
(Shared line: € 27,10)

Doe onze postcode check

Controleer welke mogelijkheden er zijn op uw locatie. Of neem contact met ons op voor een passend aanbod.

 • Postcode

  Postcode
 • Huisnummer

 • Toevoeging

Meer informatie

 • Pinnen:
  Met MaxiTEL Online U kunt een onbeperkt aantal PIN-terminals moeiteloos aansluiten op de glasvezelverbinding. Het aantal transacties is ongelimiteerd en er zijn geen abonnementskosten of kosten per transactie aan verbonden.

 • Alarmtransmissie / Alarm over IP:
  Uw alarmsysteem kunt u aansluiten op uw glasvezel verbinding. Via directe koppelingen met de alarmcentrales in Nederland wordt uw alarm probleemloos opgevolgd. Hiervoor heeft u geen aparte telefoonlijn meer nodig.

 • Vestigingen en medewerkers koppelen:
  Ieder type verbinding (DSL of glas) kunnen wij probleemloos aansluiten op uw glasvezelverbinding. Hierdoor ontstaat één groot netwerk met alle voordelen van dien. Het maakt niet uit of u meerdere vestigingen aansluit of verschillende medewerkers. Betrouwbaarheid en veiligheid is gegarandeerd. Het koppelen van locaties wordt ook wel VPN (Virtual Private Network) genoemd.

 • Bellen:
  Op een MaxiTEL verbinding kunt u uw huidige telefooncentrale aansluiten. U bespaart dan direct op de verbruikskosten. Ook kunt u kiezen voor een volledige VoIP-oplossing. MaxiTEL biedt professionele en betaalbare telefonie-oplossingen die geschikt zijn voor organisaties van elke grootte.

Internet verbinding

De verbindingen worden geleverd op basis van ADSL(2+). MaxiTEL kan geen garanties geven op de daadwerkelijk haalbare snelheid.


Bandbreedtes

MaxiTEL levert de volgende bandbreedtes: (afhankelijk van de techniek en afstand tot de wijkcentrale)

Upload 0,25 Mb/s - 2 Mb/s
Download 0,25 Mb/s - 20 Mb/s

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij de bandbreedtes leveren met een standaard of premium kwaliteit (overbooking).


Specificaties modem/router

MaxiTEL levert verschillende modems voor de verschillende toepassingen. Voor het opbouwen van IP-Sec VPN-verbindingen leveren we tevens Cisco en Draytek modem/routers. Neem contact op met onze servicedesk voor meer informatie.


Alarm over IP

De grootste meldkamers in Nederland zijn op het netwerk van MaxiTEL aangesloten. Door de NCP-certificering van MaxiTEL wordt de alarmdienst van MaxiTEL Business ADSL ondersteund door het Verbond van Verzekeraars.


– MPL Alarmcentrale B.V.
– ViewControl
– Trigion
– ADT
– EuroPAC
– AlarmControl Nederland B.V.
– Group 4 Securior (G4S)
– Security Monitoring Centre (SMC)


Alarm over IP is geheel kosteloos bij ieder Business ADSL-abonnement.


PIN over IP

Uw PIN-terminal is, via een MaxiTEL ADSL-verbinding, direct aangesloten op het netwerk van Equens. Daar worden al uw transacties (PIN en creditcard) verwerkt. Meerdere terminals zijn probleemloos aan te sluiten. Transacties zijn snel – binnen enkele seconden – afgerond. Daarnaast betaalt u geen kosten per transactie. MaxiTEL Business ADSL is geschikt voor de toekomst, zoals de nieuwe chiptechnologie EMV. Net zoals Alarm over IP, is PIN over IP geheel kosteloos. U betaalt niets extra’s per maand of eenmalig.

 • Stap 1: Aanvragen

  Via onze website of via het aanvraagformulier kunt u MaxiTEL Business ADSL aanvragen. Uw opdracht wordt op werkdagen voor 17:00 uur nog dezelfde dag verwerkt.

 • Stap 2: Bevestiging

  Uiterlijk de volgende werkdag ontvangt u de bevestiging van ons. Wanneer wij vragen hebben over uw bestelling, zal onze klantenservice contact met u opnemen. Tevens berichten wij u over een planleverdatum.

 • Stap 3: Opleverbrief en modem

  Als u een modem/router heeft gekozen bij de bestelling, zal deze een aantal dagen van tevoren worden toegestuurd. In deze doos treft u een handleiding aan voor het aansluiten van het modem en de brief waarin staat vermeld wanneer het Business ADSL-signaal wordt opgeleverd. Heeft u geen modem/router besteld, dan ontvangt u alleen een brief met daarin de opleverdatum.

 • Levertijd

  Wanneer MaxiTEL het Business ADSL-signaal kan opleveren op een bestaand analoog nummer óf uw huidige internetverbinding kan migreren, bedraagt de levertijd slechts vijf werkdagen. In andere gevallen bedraagt dit tien werkdagen.


#TrowBackThursday In 1843 ontwikkelde Bain een apparaat voor het verzenden plaatjes over draad. Dit lijkt op de fax… https://t.co/yInlNwbNfk

19 september 2019 om 12:01

Kantoor bij de hand en in je zak met onze mobiele app. Gratis beschikbaar voor alle klanten van MaxiTEL. Makkelijk… https://t.co/AjVTQu2Am4

10 september 2019 om 12:01