Wholesale diensten

MaxiTEL wholesale


Wholesale-diensten bij MaxiTEL

Betrouwbare verbindingen, uitdagende prijzen en een uitstekende klantenservice: dát is MaxiTEL, leverancier in de zakelijke markt. Ons dienstenpakket bestaat uit onder meer Voice over IP, fax en SMS, Mobiele spraak, Mobiele data, Mobiele machine-to-machine (M2M) en connectivity-oplossingen.

Transprant platform

MaxiTEL levert een transparant en stabiel platform aan haar resellers. Hierbij krijgt de reseller de mogelijkheid om rechtstreeks nummers aan te vragen of configuraties aan te passen van de eindklant. De reseller opereert onder haar eigen label of brengt de klanten op provisiebasis onder bij MaxiTEL.

Voordelen van wholesale bij MaxiTEL

  • Optimale dienstverlening tegen lagere kosten
  • De zekerheid van goede netwerken en kwaliteit
  • Gebruik van bewezen technologie
  • Whitelabel Hosted VoIP voor laagdrempelige centrale op afstand
  • Zelfstandig uw klanten bedienen

Kwaliteit en beschikbaarheid

Redudantie netwerk
Om de garantie te kunnen bieden dat ons telefonienetwerk altijd en overal beschikbaar is, maken wij gebruik van meerdere locaties. Deze locaties zijn fysiek gescheiden om in geval van grote calamiteiten, zoals brand in het datacenter, te allen tijde de diensten te kunnen leveren.

In beide locaties staat onze apparatuur dubbel uitgevoerd, zodat we over het hele netwerk vier dezelfde configuraties hebben staan. In geval van uitval is er op de locatie altijd nog een back-up, en in het ergste geval kan zelfs deze back-up uitvallen, zonder enig effect op onze dienstverlening.

Onderhoud

Wij zijn een zakelijke dienstverlener en maken daarom gebruik van alleen de beste verbindingen. Bezuinigen op onze apparatuur en verbindingen doen wij principieel niet. Onze tarieven kunnen daarom soms iets hoger zijn dan van prijsvechters, maar wij winnen het altijd op onze kwaliteit.

VoIP moet niet per se goedkoper zijn, maar een verbetering van uw telefonie. Wij ondersteunen daarom ook high quality codecs, waarmee het lijkt alsof uw gesprekspartner naast u staat.Het is vandaag World Telecommunication and Information Society Day! Vandaag (17 May 1865) was de eerste Internation… https://t.co/8aBQ24hyZR

17 mei 2019 om 09:10

#ISDN verdwijnt in Nederland. U bent nog niet te laat! De deadline is 01-09-2019. Wat nu? Kijken voor een actuele o… https://t.co/uHgd23P1pL

14 mei 2019 om 12:15