MaxiTEL Telecom B.V.

Meer gemak voor minder kosten

Over MaxiTEL

Grote kans dat uw bedrijf te veel betaalt voor telecom en internet. En wat leveren die hoge rekeningen u eigenlijk op? Dagenlange wachttijden voor de levering van nieuwe producten, stroperige callcenters en onpersoonlijke service. Herkenbaar? Dan is het tijd voor MaxiTEL Telecom.

Bij MaxiTEL zijn we ervan overtuigd dat telecom en internet niet alleen voordeliger kunnen, maar ook beter.

Al meer dan tien jaar stelt MaxiTEL bedrijven in staat fors te besparen op de telecom- en internetkosten en tegelijkertijd te profiteren van snelle, persoonlijke en betrouwbare service.

Diensten

MaxiTEL levert onder meer Voice over IP, ISDN over ethernet, mobiele telefonie, servicenummers, fax, bulk SMS, M2M, glasvezelverbindingen en connectivity-oplossingen voor de zakelijke markt.

Omdat elke klant uniek is, komt one size fits all niet in ons woordenboek voor. MaxiTEL biedt op maat gemaakte oplossingen voor uw specifieke situatie.

Meer gemak

Meedenken en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Bij MaxiTEL bent u verzekerd van direct persoonlijk contact en waar mogelijk leveren wij de door u gewenste diensten nog dezelfde dag voor u op. Meer gemak voor minder prijs; dát is MaxiTEL.

Wij zijn ook benieuwd naar u. Belt u ons nu of over een kwartier?

ISO Certificeringen

MaxiTEL is ISO 9001 gecertificeerdKwaliteit - ISO 9001:2015
MaxiTEL is ISO 9001:2015 en ISO 27001:2017 gecertificeerd, hiermee streeft MaxiTEL continue naar kwaliteitsverbetering van de organisatie. De ISO 9001 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie en de manier waarop de organisatie met het kwaliteitsbeleid omgaat.

Met de certificering van ISO 9001 tonen we aan dat er een kwaliteitsmanagementsysteem is ingericht dat zorgt voor consistente dienstverlening die voldoet aan alle gestelde eisen (zowel behoefte van de klant als wet- en regelgeving).

MaxiTEL is ISO 27001 gecertificeerdInformatiebeveiliging - ISO 27001:2017
Bescherming van waardevolle en vertrouwelijke gegevens wordt verwacht door de klanten van MaxiTEL. Met het ISO 27001 certificaat garanderen wij gegevens van onze klanten en systemen op een strikte wijze worden beveiligd.

Met het certificaat bewijzen wij dat in al onze processen, systemen en diensten informatiebeveiling wordt toegepast en gecontroleerd.

Telecom, mobiel, internet, SMS, fax, connectivity: snel en betrouwbaar!

img-abt-map

Vandaag is het nationale koffie dag, tijd voor een bakkie dus. Zullen wij binnenkort koffie komen drinken om meer o… https://t.co/yDGWLZZrK0

1 oktober 2019 om 12:01

#ThrowBackThursday De TAT-1 (Transatlantic No. 1) werd operationeel op 25 September 1956 (gister 63 jaar geleden).… https://t.co/yRHpqZjLAk

26 september 2019 om 12:01