Business VDSL

Supersnel, betrouwbaar en veilig


VDSL verbindingen

Supersnel, betrouwbaar en veilig: met Business VDSL kiest u voor een professionele internetverbinding met heldere garanties. Voor een vast bedrag per maand beschikt u over internet, PIN, alarm en e-mail.

Beschijving VDSL & SOHO Download Prijslijst ADSL, VDSL & SOHO Download

Supersnel gegevens ontvangen en versturen tegen een scherpe prijs. Business VDSL is no-nonsense internet.

 • Gratis PIN en Alarm over IP
 • Super snel tot wel 200Mb/s
 • Geen dure investeringen in aanleg

Tarieven

Inclusief vastrecht koper en overige toeslagen:
In tegenstelling tot veel andere providers berekenen wij niet een los tarief voor line sharing. Alle vermelde prijzen zijn inclusief alle toeslagen.

VDSL2

VDSL Snelheid Per maand
Tot 50 Mb/s download € 40,00
Tot 100 Mb/s download € 60,00

VDSL2 Super vectoring

Super vectoring is een techniek waarbij een snelheid tot 200 Mb gehaald kan worden op een enkel aderpaar. Er is wel een speciaal modem nodig die dit ondersteund.

VDSL Snelheid Per maand
Tot 200 Mb/s download € 65,00

VDSL2 Bonding

Met bonding worden twee aderparen gebruikt om een hogere snelheid te krijgen op locatie. Hier is wel een modem voor nodig dat VDSL2 bonding ondersteund.

VDSL Snelheid Per maand
Tot 50 Mb/s download € 65,00
Tot 100 Mb/s download € 65,00
Tot 200 Mb/s download € 75,00

Doe onze postcode check

Controleer welke mogelijkheden er zijn op uw locatie. Of neem contact met ons op voor een passend aanbod.

 • Postcode

  Postcode
 • Huisnummer

 • Toevoeging

Meer informatie

Business VDSL is kiezen voor supersnel, stabiel, professioneel en betrouwbaar internet. Zonder datalimiet, maar wel met heldere garanties.

 • Pinnen:
  Met MaxiTEL Online U kunt een onbeperkt aantal PIN-terminals moeiteloos aansluiten op de glasvezelverbinding. Het aantal transacties is ongelimiteerd en er zijn geen abonnementskosten of kosten per transactie aan verbonden.

 • Alarmtransmissie / Alarm over IP:
  Uw alarmsysteem kunt u aansluiten op uw glasvezel verbinding. Via directe koppelingen met de alarmcentrales in Nederland wordt uw alarm probleemloos opgevolgd. Hiervoor heeft u geen aparte telefoonlijn meer nodig.

 • Vestigingen en medewerkers koppelen:
  Ieder type verbinding (DSL of glas) kunnen wij probleemloos aansluiten op uw glasvezelverbinding. Hierdoor ontstaat één groot netwerk met alle voordelen van dien. Het maakt niet uit of u meerdere vestigingen aansluit of verschillende medewerkers. Betrouwbaarheid en veiligheid is gegarandeerd. Het koppelen van locaties wordt ook wel VPN (Virtual Private Network) genoemd.

 • Bellen:
  Op een MaxiTEL verbinding kunt u uw huidige telefooncentrale aansluiten. U bespaart dan direct op de verbruikskosten. Ook kunt u kiezen voor een volledige VoIP-oplossing. MaxiTEL biedt professionele en betaalbare telefonie-oplossingen die geschikt zijn voor organisaties van elke grootte.

Internet verbinding

De verbindingen worden geleverd op basis van VDSL2. MaxiTEL kan geen garanties geven op de daadwerkelijk haalbare snelheid.


Bandbreedtes

MaxiTEL levert de volgende bandbreedtes: (afhankelijk van de techniek en afstand tot de wijkcentrale)

Upload 0,25 Mb/s - 20 Mb/s
Download 0,25 Mb/s - 200 Mb/s

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij de bandbreedtes leveren met een standaard of premium kwaliteit (overbooking).


Specificaties modem/router

MaxiTEL levert verschillende modems voor de verschillende toepassingen. Voor het opbouwen van IP-Sec VPN-verbindingen leveren we tevens Cisco en Draytek modem/routers. Neem contact op met onze servicedesk voor meer informatie.


Alarm over IP

De grootste meldkamers in Nederland zijn op het netwerk van MaxiTEL aangesloten. Door de NCP-certificering van MaxiTEL wordt de alarmdienst van MaxiTEL Business VDSL ondersteund door het Verbond van Verzekeraars.


– MPL Alarmcentrale B.V.
– ViewControl
– Trigion
– ADT
– EuroPAC
– AlarmControl Nederland B.V.
– Group 4 Securior (G4S)
– Security Monitoring Centre (SMC)


Alarm over IP is geheel kosteloos bij ieder Business VDSL-abonnement.


PIN over IP

Uw PIN-terminal is, via een MaxiTEL VDSL-verbinding, direct aangesloten op het netwerk van Equens. Daar worden al uw transacties (PIN en creditcard) verwerkt. Meerdere terminals zijn probleemloos aan te sluiten. Transacties zijn snel – binnen enkele seconden – afgerond. Daarnaast betaalt u geen kosten per transactie. MaxiTEL Business VDSL is geschikt voor de toekomst, zoals de nieuwe chiptechnologie EMV. Net zoals Alarm over IP, is PIN over IP geheel kosteloos. U betaalt niets extra’s per maand of eenmalig.

 • Stap 1: Aanvragen

  Via onze website of via het aanvraagformulier kunt u MaxiTEL Business VDSL aanvragen. Uw opdracht wordt op werkdagen voor 17:00 uur nog dezelfde dag verwerkt.

 • Stap 2: Bevestiging

  Uiterlijk de volgende werkdag ontvangt u de bevestiging van ons. Wanneer wij vragen hebben over uw bestelling, zal onze klantenservice contact met u opnemen. Tevens berichten wij u over een planleverdatum.

 • Stap 3: Opleverbrief en modem

  Als u een modem/router heeft gekozen bij de bestelling, zal deze een aantal dagen van tevoren worden toegestuurd. In deze doos treft u een handleiding aan voor het aansluiten van het modem en de brief waarin staat vermeld wanneer het Business VDSL-signaal wordt opgeleverd. Heeft u geen modem/router besteld, dan ontvangt u alleen een brief met daarin de opleverdatum.

 • Levertijd

  Wanneer MaxiTEL het Business VDSL-signaal kan opleveren op een bestaand analoog nummer óf uw huidige internetverbinding kan migreren, bedraagt de levertijd slechts vijf werkdagen. In andere gevallen bedraagt dit tien werkdagen.


Vandaag is het nationale koffie dag, tijd voor een bakkie dus. Zullen wij binnenkort koffie komen drinken om meer o… https://t.co/yDGWLZZrK0

1 oktober 2019 om 12:01

#ThrowBackThursday De TAT-1 (Transatlantic No. 1) werd operationeel op 25 September 1956 (gister 63 jaar geleden).… https://t.co/yRHpqZjLAk

26 september 2019 om 12:01